Hi! Nice to meet you!

StudioAnnemarije - Business fotografie

Hi! Nice to meet you!

Achter de camera sta ik, Annemarije.

Ik ben vrolijk, enthousiast en ik vind het geweldig om andere mensen op hun allermooist vast te leggen. Niet in ‘het perfecte plaatje’ maar in een foto waar zij zichzelf meteen in herkennen.

Als fotograaf word ik gelukkig van een spontane en oprechte lach, van mensen die mij inspireren met hun eigen verhaal en mensen die voor mijn lens zichtbaar ontspannen. Daar ga ik voor!

My story

Fotograferen is altijd al mijn ding. Tijdens een reis naar Japan in 2007 werd dat steeds sterker: het was daar zo gaaf, maar eenmaal thuis kon ik het gevoel nauwelijks overbrengen. Na zo’n digitale camera ging ik voor grootser en begon ik met een opleiding aan de Fotovakschool. Sindsdien heb ik altijd een camera op zak. Mijn omgeving wordt soms knettergek van mij als ik ‘nog even een fotootje moet maken’.

Mijn lievelingsplek voor shoots is Rotterdam. Ik ben geboren en opgegroeid in een dorp nét boven de stad. Ik spring op mijn snelle fiets (als het droog is) en race in 20 minuten naar het centrum. Hier weet ik inmiddels de perfecte hotspots te vinden voor mijn foto’s. Maar hé, zo groot is Nederland niet. Ik kom graag naar jou toe om je vast te leggen op de mooie plekken in je stad of dorp!

My favorite

Naast fotograferen ben ik gek op mijn grote liefde, met wie ik de wereld rond ga voor de meest prachtige landen. Maar ik geniet ook net zo van muziekfestivals, paprikachips, in huizen spieken waar mensen hun gordijnen niet dicht hebben gedaan en van alles met planten en bloemen. Ik heb jaren als bloemstylist gewerkt voor veel evenementen. Dat vond ik geweldig, maar uiteindelijk verlangde ik altijd naar de baan als fotograaf. Nu is dat werkelijkheid en daar geniet ik nog iedere dag van!

StudioAnnemarije - Personal branding fotograaf

feitjes

  • $ik deed zeker 10 jaar lang aan ballet en ben nu zo stijf als een hark.
  • $ik ben een ontzettende koukleum en slaap zelfs in de zomer met zo’n elektrisch deken.
  • $chips is lekkerder als je ’t rechtop in je mond stopt.
  • $ik kan niet zonder to-do-lijstjes (en dan vooral het afstrepen, heerlijk!)
  • $glitter is altijd goed.