Beeldbank shoot

Foto verslag

Eigenaresse Zanna Hofstede gespecialiseerd in sportvoeding en PDS koos voor een beeldbank shoot.

Studio-Annemarije-Beeldbank-Personal-Branding-3

Hoe ziet een complete personal branding beeldbank shoot eruit? Goed dat je op deze blog terecht bent gekomen want hier krijg je alle antwoorden en kan je de hele shoot van Zanna zien! Zanna wilde graag foto’s die bij haar bedrijf passen dus dat moest thuis gemaakt worden! Ze werkt namelijk vanuit huis doormiddel van online coaching en diverse e-books.

Ze had al meerdere fotoshoots gedaan in de sportschool maar nu was het tijd voor iets anders. Omdat ze het zelf altijd prettig vindt om het gezicht achter een bedrijf te zien, wilde ze dit ook voor haar eigen merk.  Samen zijn we op zoek gegaan naar de perfecte setting die de juiste (lichte) sfeer zou geven.

“Annemarije is heel fijn om mee samen te werken”

In de voorbereiding hebben we een brainstorm call gehad waarin ik luisterde wat de wens is van Zanna. Samen maakte een Pinterestbord om onze ideeën voor de shoot te verzamelen. Daarna was het nog paar mailtjes over een weer voor de laatste details en vragen.

Een keuken vol heerlijke producten, dat was wat mij het eerste op viel. Tijdens de fotoshoot maakte Zanna een heerlijk ontbijt en een gezonde bananenboord, die helemaal past in haar voedingsadvies. Ook heeft Zanna diverse kleding wissels gedaan om een goed gevarieerd eindbeeld te krijgen. Zo kan ze echt maanden vooruit zonder dat elke foto hetzelfde eruitziet.

Tijdens een beeldbank shoot zijn er 2 locaties mogelijk, meestal combineer ik het met een buiten locatie. Zanna woond in Rotterdam en laat ik nou net hier de leukste plekjes weten.

We fotograferen, we kletsen, we lachen, we bepalen de kleding, we verzamelen de props en maken prachtige foto’s. Wat een heerlijke dag, kijk je mee?

En hoe nu verder?

Na de shoot dag ontvang je vaak al op dezelfde dag 3 a 4 foto’s helemaal bewerkt. Daarmee krijg je indruk wat het ongeveer gaat worden én je heb gelijk iets leuks om te delen. Binnen een week zoek ik de foto’s uit en ontvang je een online gallerij met +/- 150 foto’s onbewerkt. Je mag zelf de selectie maken welke je wilt ontvangen. Zo heb je zelf de mogelijkheid om foto’s uit te kiezen waarin je jezelf echt herkend! Deze foto’s ga ik vervolgens bewerken in mijn frisse en lichte stijl. Je krijgt er van mij ook een paar dubbel in het zwart-wit. Binnen 2 weken ontvang je alle beelden in hoge en web resolutie via een Wetransfer link en pas ik de online galerij aan.

“Tijdens de fotoshoot komt Annemarije met leuke innovatieve ideeën, en denkt oprecht met je mee wat voor jou kan werken”

Let’s meet!

Fotoshoot boeken voor jouw bedrijf? Heb je interesse om een beeldbank te laten maken voor jouw bedrijf? Het pakket vind je via deze pagina of stuur een berichtje. We bespreken wat je wensen zijn, waar je tegenaan loopt en of ik je daarbij kan helpen. Ik kijk er naar uit om je te spreken!