Let’s tell your story

Personal branding fotografie

Als ondernemer ben je trots op je bedrijf, toch?

Je werkt hard en weet wat je voor anderen kunt betekenen. Tijd om dat aan íedereen te laten zien! Met mooie foto’s vertel je zonder woorden wat de kracht van jouw bedrijf is. Samen bedenken we de shoot die past bij jou en je merk. In je atelier dat uit elkaar barst van inspiratie, bij het koffieapparaat waar jij iedere dag bijtankt of juist op het land met de handen in de klei – het is maar net wat jouw merk uniek maakt!

Met personal branding fotografie creëren we een hele bibliotheek aan professionele foto’s. Die kun je dan voor álles gebruiken om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

Ongedwongen

Zakelijke portret studio Annemarije
Studio-Annemarije-Beeldbank-Personal-Branding-66

How it works

Studio-Annemarije-Personal-branding-fotograaf-zakelijke-fotografie (106)
+ Let's pin!

Beelden zeggen meer dan duizend woorden. Je hebt zelf vast al een beetje een idee van hoe jij jezelf wil laten zien op de foto (en hoe juist niet). Fijn! Tijdens een brainstorm call bespreken we je wensen en het doel van de shoot, daarna gaan we aan de slag met Pinterest. Zo is in één keer te zien wat de huiskleuren van je bedrijf zijn, welke composities goed kunnen werken en wat je stijl is. Vervolgens zoeken we passende locaties uit en krijg je een styleguide met daarin tips voor kleding en make-up.

Zo weet je voorafgaand aan de shoot precies wat je te wachten staat!

+ Shooting day!

Spannend! Altijd, voor iedereen. Maak je daar zeker geen zorgen over: ik duw niet meteen de camera voor je neus en we bekijken altijd samen wat het beste werkt voor jou. We maken er gewoon een leuke dag van! Ik hoor na iedere shoot dat het hártstikke meeviel. Het resultaat is uiteindelijk helemaal jij: zo energiek, relaxed of spontaan als je bent.

+ What's next?

Daarna ben ik net zo nieuwsgierig naar de beelden als jij! Daarom stuur ik binnen 48 uur een preview. Afhankelijk van het pakket kies jij of ik de beste foto’s uit. Die foto’s bewerk ik en binnen 2 weken ontvang je het gehele pakket.

Pick your fave!

Portretshoot

30 minuten shooten

Regio Rotterdam

1 outfit

Minimaal 10 foto’s

Zelf selecteren uit 60 foto’s

Hoge en web resolutie

Style guide

 

€195

Beeldbank

Brainstorm call + moodboard

Tot 3 uur shooten

2 nabijgelegen locaties

60 foto’s

Zelf selecteren uit 150 foto’s

Hoge & web resolutie

Style guide + checklist

Bonus: gratis video

€525

Fijne start

Korte brainstorm call

Moodboard

75 minuten shooten

2 outfits

20  foto’s

Zelf selecteren uit 90 foto’s

Hoge & web resolutie

Style guide + checklist

€325

Jaarrond

Brainstorm call + moodboard

2 keer tot 3 uur shooten

Jaarrond passende foto’s

60 foto’s per shoot

Zelf selecteren uit 150 foto’s

Hoge & web resolutie

Style guide + checklist

Bonus: gratis video

Jouw voordeel: 15% korting = €155,-

€895

Boek je favoriete shoot of vraag een offerte op maat aan!

Lieve woorden

Mijn stijl & manier van werken

 

Mijn foto’s zijn natuurlijk en ongepolijst. Dat begint al bij de locatie: het liefst fotografeer ik buiten of in fotogenieke huizen. Die unieke hoeken en steegjes nemen meteen zoveel sfeer met zich mee. Daar kan geen studio aan tippen!

Tijdens de shoot zorg ik ervoor dat je op je gemak bent. Ik ben zelf rustig en dat helpt om anderen te laten ontspannen voor de lens. Ook de omgeving kun je dan makkelijk loslaten: meestal ben ík degene die opvalt in al die onmogelijke posities! Jij kunt gewoon lekker je ding doen. De leukste foto’s komen uit een spontaan dansje of een onverwachte grap. Houd ik van. Dan ben je écht jezelf!

Na afloop van de shoot bewerk ik de foto’s in mijn signature stijl: licht, fris en jong. De heldere gloed in mijn foto’s zorgt voor een zacht en speels effect. Photoshop gebruik ik alleen voor kleine vlekjes – niet voor dikkere billen of een strak gezicht. Schoonheid is echtheid, toch?

Studio-Annemarije-jaarrond-personal-branding-ondernemers-10