Jaarrond shoot

Foto verslag

Eigenaresse Jolande van Novaturier is een ondernemerscoach en koos voor een jaarrond shoot.

Studio-Annemarije-jaarrond-personal-branding-ondernemers-10

Hoe ziet een complete personal branding Jaarrond shoot eruit? Goed dat je op deze blog terecht bent gekomen want hier krijg je alle antwoorden en kan je beide shoots van Jolande zien! Voor de eerste shoot hebben we locatie gehuurd die past bij een coaching setting. Bij de tweede hebben we gekozen voor een persoonlijke touch dus fotografeerde we op kantoor en thuis bij Jolande.

Ben jij veel online te vinden omdat jij jouw klanten werft via de socials, dan moet je zelf veel posten! Naast de kei scherpe teksten die je schrijft zorgen de sprekende foto’s dat klanten jou zien! En hee daar heb je veel foto’s voor nodig dus dan kom ik om de hoek kijken met mijn jaarrond fotoshoot pakket.

Als drukke ondernemer wil je je focussen op je corebusiness en niet te vaak model spelen toch? Daarom schieten we mijn jaarrond pakket in 2 fotoshoots! In de donkere maanden pakken we de seizoenen herfst en winter, zodra de zon schijnt schieten we de beelden voor het voorjaar en de zomer. Maar je kan ook kiezen om de beide shoots op een andere manier in te zetten zoals bij Jolande. Hier hebben we namelijk qua setting en kleding gekozen voor beelden die jaarrond kunnen. Zo werken we efficiënt en kan jij je bezighouden met waar je echt goed in bent!

“De foto’s zijn heel erg mij en ik vinden de kleuren prachtig”

In de voorbereiding hebben we een brainstorm call gehad waarin ik luisterde naar wat de wens is van Jolande. Ook hebben we bepaald in welke periode we shoots zouden gaan doen. Samen maakte een Pinterestbord om onze ideeën voor de shoot te verzamelen. Daarna was het nog paar mailtjes over een weer voor de laatste details en vragen.

Tijdens een jaarrond shoot zijn er per shoot 2 locaties mogelijk, meestal combineer ik het met een buiten locatie. Door de beide shoots anders in te zetten heeft Jolande heeft nu genoeg foto’s om beide aspecten van haar bedrijf te laten zien. 

We fotograferen, we kletsen, we lachen, we bepalen de kleding, we verzamelen de props en maken prachtige foto’s. Wat een heerlijke dag, kijk je mee? Ik heb per shoot de 20 leukste beelden uitgekozen om te laten zien, maar je krijgt er natuurlijk meer.

De eerste fotoshoot

De tweede fotoshoot

En hoe nu verder?

Na de shoot dag ontvang je vaak al op dezelfde dag 3 a 4 foto’s helemaal bewerkt. Daarmee krijg je indruk wat het ongeveer gaat worden én je heb gelijk iets leuks om te delen. Binnen een week zoek ik de foto’s uit en ontvang je een online gallerij met +/- 150 foto’s onbewerkt. Je mag zelf de selectie maken welke je wilt ontvangen. Zo heb je zelf de mogelijkheid om foto’s uit te kiezen waarin je jezelf echt herkend! Deze foto’s ga ik vervolgens bewerken in mijn frisse en lichte stijl. Je krijgt er van mij ook een paar dubbel in het zwart-wit. Binnen 2 weken ontvang je alle beelden in hoge en web resolutie via een Wetransfer link en pas ik de online galerij aan.

“Ik ben zoooo waanzinnig blij met alle foto’s! Ik blijf maar glimlachen als ik er naar kijk”

Let’s meet!

Fotoshoot boeken voor jouw bedrijf? Heb je interesse om een jaarrond te laten maken voor jouw bedrijf? Het pakket vind je via deze pagina of stuur een berichtje. We bespreken wat je wensen zijn, waar je tegenaan loopt en of ik je daarbij kan helpen. Ik kijk er naar uit om je te spreken!