Portretshoot

Foto verslag

Eigenaresse Tessa van Thesocialcouple gespecialiseerd in social media koos voor een portretshoot.

Studio-Annemarije-portretshoot-ondernemers-12

Vind je op de foto gaat een beetje spannend, is het wel iets voor jou of wil je eerst kijken wat het resultaat wordt? Dan een portret shoot ideaal! Via een korte shoot krijg je een kijkje achter de schermen en kan bepalen of je op een later moment toch een grotere shoot wilt.

Tessa is een echte social addict en helpt samen met haar partner in crime Gijs ondernemers als content creator. Ze houd zich dagelijks bezig met de online wereld, en kan daardoor a la minute inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. 

 

Hoe gaat het nou in z’n werk?

De voorbereiding van deze shoots gaan per email, samen spreken we een datum af en ik ga op zoek naar een locatie die bij jou past! Als je zelf een locatie hebt is dat natuurlijk ook mogelijke. Vind jij het fijner om even te bellen, dan kan dat natuurlijk ook! De shoot vind plaats op 1 locatie. Hier zoeken we samen naar de juiste combi’s zodat jij toch een goede diversiteit hebt in je foto’s. Je kan 1 keer van kleding wisseling als je dat fijn vind of werk met laagjes. 

Na de shoot dag ontvang je vaak al op dezelfde dag een foto helemaal bewerkt. Je mag zelf de beelden selecteren en daarna ontvang je ze bewerkt in mijn stijl, inclusief een paar zwart/wit foto’s. Wil je meer foto’s? Tof, bijkopen is mogelijk.

“Annemarije is een spontane maar professionele dame. Van te voren was ik best zenuwachtig, maar die zenuwen waren snel verdwenen “

Let’s meet!

Fotoshoot boeken voor jouw bedrijf? Heb je interesse om een portretshoot te laten maken voor jouw bedrijf? Het pakket vind je via deze pagina of stuur een berichtje. We bespreken wat je wensen zijn, waar je tegenaan loopt en of ik je daarbij kan helpen. Ik kijk er naar uit om je te spreken!