Stunning by Studio Annemarije

Presets made with love!

Iedereen maakt foto’s met zijn telefoon. Op vakantie, van je kinderen en voor je bedrijf. Alles kan! Niks is frustrerender dan precies weten wat je wilt, maar het niet voor elkaar kunnen krijgen. Als fotograaf weet ik maar al te goed hoe belangrijk presets zijn. Ze tillen je foto’s naar een hoger niveau. En nu is het ook aan jou! Want ik breng mijn eigen presets uit zodat jij jouw mobiele foto’s kan bewerken naar een lichte en frisse stijl!

Wat zijn presets?

Een preset is eigenlijk een filter over je foto, maar dan professioneler! Het is een verzameling van verschillende bewerkingen zoals belichting, kleurbewerking, contrast, etc. die je met 1 klik kan toevoegen aan je foto. Net zoals een filter, maar dan verfijnder. Met presets kun je namelijk zelf ook nog aanpassingen doen. Zo hou je de volledige creatieve controle over je eigen foto’s.

Wist je dat een consistente instagramstijl je méér volgers en likes bezorgt? En het ziet ook gewoon super uit!

De presets zijn afgestemd op mijn fotografiestijl en dus ideaal als aanvulling op een fotoshoot zodat je eigen gemaakte foto’s op deze manier kunt bewerken.

Bij aanschaf van de presets ontvang je een installatiegids hoe je deze installeert en hoe ‘Lightroom mobile’ werkt. Maar er is meer, bij aanschaf van de presets krijg je ook een mini-guide ‘smartphone fotograferen’. Hierin vertel ik kort en duidelijk hoe goede foto’s tot stand komen, de basis is namelijk een goede foto, anders werkt een preset ook niet.

Het Stunning mobile preset pakket bestaat uit 4 verschillende presets, met deze combinatie is er altijd een preset die bij jouw foto past.

Kind words

€35,-

Tips

  • PGeef jezelf de tijd om de presets uitvoerig uit te testen en er mee te spelen met je eigen foto’s.
  • PVoor het beste eindresultaat, werk altijd met de juiste belichting.
  • PVolg de stappen in het e-book smartphone fotograferen.
  • PNabewerking is een bijgerecht, geen hoofdgerecht.
  • PAlles staat of valt met een juiste basisfoto. Een mislukte foto blijft een mislukte foto.

Before

After